Over Donderwerk

Over Donderwerk

Donderwerk is de plek waar je terecht kan voor hulp en advies bij al je formele vraagstukken. Donderwerk is eind 2013 door mij, Warren van Hoof, opgezet.
De missie van het bedrijf is ervoor zorgen dat jij voor 100% gefocust kan blijven op de zaken die je echt belangrijk en leuk vindt. De werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op de creatieve en sociaal maatschappelijke sector maar klanten buiten dit segment zijn natuurlijk ook welkom.

Door mijn ervaring en kennis binnen de creatieve en sociaal maatschappelijke sector begrijp ik de behoefte om je vooral te kunnen focussen op je kernactiviteiten. Door het inschakelen van Donderwerk voorkom je dat de meer zakelijke klussen zich opstapelen of dat je er zelf met een vervelend gevoel aan moet werken. Je bent bij Donderwerk aan het juiste adres voor hulp bij al jouw formele vraagstukken. Van het opstellen van contracten tot bemiddeling bij conflicten en van het opzetten van een (nieuwe) organisatiestructuur tot het bieden van coaching om nog succesvoller te werk te gaan.

Je kan bij mij terecht voor een antwoord op een snelle organisatorische of juridische vraag, maar het is ook mogelijk om een intensievere samenwerking aan te gaan. Daarmee haal je de kennis en expertise van Donderwerk voor een langere periode nog dichter bij huis. 

Waar de expertise van Donderwerk op houdt kan een netwerk van een groot aantal specialisten worden ingezet. Zo kunnen alle 'vervelende klusjes' door Donderwerk worden overgenomen en heb jij één vast aanspreekpunt voor al jouw formele zaken.

 

 

terug